Referenser

– Anne är en mycket hängiven och ödmjuk lyssnare som sätter dig och ditt välmående i fokus. Hennes massage och terapi har varit avgörande för mitt välmående. För utan dem hade jag inte klarat av mitt arbete.
Av Johan

Allting har sitt pris, MEN vårt egenvärde står högst ändå! Be Magnificent är en fantastisk behandling, som ger mig power and flow! Speciell och enkel att förstå! Ett extra plus i kanten för lika fantastiska Anne, som vägleder mig med bilder och ord , som jag sen kan använda mig av where ever I go!
Av Christina

– Maria Åkerberg har mer än bara en underbar naturlig produkt som ger mig både läkning i huden, skönhet och lyster och fukt.
Av Christina

– Sen går jag vidare till Annes dans lokal inför Joymoves, som passar ypperligt till Be Magnificent and it’s also good to me! Den frisätter en mängd energi! Dansar mig happy and free! Alla bitar tillsammans skapar en tidlös helhet. Från splittrade bitar till komplett gnistrande Magi!
Av Christina

Tack för en helt underbar massage, längtar redan till nästa gång.
Av Eeva-Liisa

När jag träffade dig första gången följde jag ju med en vän för att hon skulle på massage. Jag hade varit med henne på massage förut men det kändes helt annorlunda med dig. Det märktes så tydligt att du såg hela henne och var genuint intresserad av att försöka förstå vad hon önskade hjälp med. Du gjorde inte bara ditt jobb slentrianmässigt och på tid utan du tog den tid som du ansåg behövas. Där och då insåg jag att du är så mycket mer än ”bara” massör. Detta fick jag ju också bekräftat när du berättade om din verksamhet och dina egna unika koncept med ”Be Magnificent” och ”Joymoves”. Vem vill inte få hjälp att bli sitt bästa jag liksom?!? Och tänk då att detta kan ske helt kravlöst tillsammans med en person som ser hela dig. Utan att döma och som genuint och från hjärtat vill hjälpa dig hitta verktygen för att just DU ska kunna bli den allra bästa versionen av dig själv. Så tveka inte utan boka in ett besök hos Anne på Hälsanne. Jag garanterar – du kommer inte att bli besviken!
Av Cecilia

Supernöjd med Annes massage bokade jag för andra gången en serie massagebehandlingar, som vid varje tillfälle kombineras med en kort konversation samt ett superbra bemötande, vilka leder till mitt välmående i arbete och det dagliga livet. Jag rekommenderar starkt Annes tjänster. Notera att jag har lång erfarenhet av massage från Kina, Malmö och liknande företag i Hässleholm.
Av Andreas

– Anne är en inspirerande person som älskar sina Joymoves och som hon för över på mig då jag känner hur mycket jag tycker om att dansa. Varierande musik och jag känner mig lättare och gladare efter ett pass med Anne och hennes Joymoves!
Av Susanne

– Sedan jag började att dansa är det som om en känsla av frihet och glädje har flyttat in i kroppen. Hos Anne är lätt att bara vara och röra sig precis så som man är. Det känns så tryggt och glädjefyllt att komma och dansa på Joymoves.
av Malena